tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kevätkuumetta ja kutinaa


Jouluruusuista toinen selvisi. Hienoja alkuja pukkaa, ja nyt täytyy  vaalia jotta pääsisi maahan saakka. Juottolaitteensa avulla se oli hörpännyt pullosta melkein puolet. Toimii siis. Ehkä juomista voi vähän säädellä, sitäkin kuinka syvällä se mullassa on.


Nyt kun pihaan en vielä pääse, ja nikkarointihommia en osaa aloittaakaan, on mulla mökillä paljon verkkaisia hetkiä. Istuskelua ja tuumailua. Millään en malttaisi odottaa kevään etenemistä rauhassa, vaikka juurikin ihaninta taitaa olla tämä kutkutus. Siispä odotellessa päätin alkaa saman kalenterin täytön uudelleen, vain viikkonumeroita noudattaen. Arkipäivät noin niinkuin suunnilleen oikeille paikoilleen. Mulla oli viime vuonna käytössä luonnontapahtumia esittelevä vuosikalenteri vain mökin asioille, ja toki siellä on nyt paljon tyhjää tilaa. Luulisi sinne muutaman vuoden mahtuvan. Näin voin aina verrata mitä mihinkin aikaan tein. Ensimmäinen merkintä oli talokatselmuksen jälkeen tammikuussa 2015.


Löysin uuden leipälautasen jonka kuviointia pidän erityisen kauniina. Löysin myös uudet pihatossut, sulautuvat maastoon...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti