torstai 4. tammikuuta 2018

Mukavuuksista muutama sananen


Silloin kun ei ole saunapäivä, peseytyminen hoituu mukavasti puuhellalla lämmitetyllä vedellä. Peilejä on mahdollisimman vähän, ja ne mitä on, näyttää vähän niin ja näin.

Huussi sijaitsee noin kahdenkymmenen askeleen päässä talon ovelta.

Pikkupyykkiä on helppo pestä saunalla, tiskiveden kun lämmittää lähes kiehuvaksi, saa keittiöliinat pesaistua. Ne kuivuvat kätevästi puuhellan lämmössä.

Sisko on tehnyt ihania kosmetiikkatuotteita joista ei synny jätettä. Nyt on hellitty ihoa itsetehdyillä voiteilla, jalkasuolalla ja turvenaamioilla. Ihanaksi on osoittautunut itsetehty deodorantti. Minulla on ruusun- ja appelsiinintuoksuinen. Kun lasipurkki tyhjenee samaan voi tehdä uuden satsin.

Kun oman roskiksen täyttymistä seuraa, on mukava kun sitä voi vähän hallita ja hillitä. Vaikka kuinka monesta maailman syystä.

Nyt on tylsistelty, hidasteltu ja levätty  varastot täyteen!






2 kommenttia:

  1. Hei vaan! Sattumalta osuin blogiisi ja lueskelin viimeisimpiä postauksia. Mielenkiintoinen blogi, palaan paremmalla aikaa lukemaan enemmän. 😊
    Ihana juttu tuo jätemäärän vähentäminen ja itsetehty kosmetiikka! Meillä myös opetellaan kumpaakin. Varsinkin muovijätettä tuntuu tulevan hurjasti, vaikka yritän etsiä mahollisimman vähän muovitettuja juttuja...

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Kiva kun osuit blogiini. Kohti kestävämpiä valintoja mennään, minäkin ilahdun mahdollisimman vähistä pakkauksista. Kosmetiikkaa on kyllä helppo tehdä itse, jos vaikka kokoaa kaverit yhteen!

    VastaaPoista