perjantai 29. joulukuuta 2017

Tuomelan kolmas joulu
Kolmas joulu Tuomelan tuvassa. Aivan poikkeuksellisen kuormittava loppusyksy sai aikaan muun muassa pitkän tauon tänne kirjoittamisessa. Kiireeltä on vaikea karata, se nappaa helposti jokaisen ja keinoja sen selättämiseen taas harjoitellaan.

Joulu sujui tutulla kaavalla ja tutulla porukalla. Kun autot ajoivat pihasta alkoi ihana rauhaisa pesiminen joka jatkuu edelleen. Pitkiä unia, leppeitä päiviä, huomenna ei muista mitä tänään tehtiin. Ollaan vaan ja tankataan, hidastellaan, nautiskellaan eikä lupailla mitään. Se mitä tehdään, tehdään jos huvittaa.


Blogista harvemmin saat nopeita kuulumisia, vilkahduksia vanhan talon elämästä voit seurata myös Instagramista, vanha rouva Tuomela on siellä myös. Kiitos tutuille ja tuntemattomille talonhalaajille kuluneesta vuodesta!

2 kommenttia:

  1. Varmasti ihana joulu - taas :). Sekin on taito, että osaa hiljentyä ja rauhoittua - ehkä talokin auttaa siinä? :) Edellistä postausta en ennättänyt kommentoida, mutta mielenkiintoista lukea samansuuntaisista ajatuksista. Onneksi perinne-ekspertit ovat oikeassa siinä, että jos joku on pysynyt pystyssä 100 vuotta, se pysyy varmasti vastedeskin pystyssä, vaikkei jokainen kunnostusta vaativa nurkka olisikaan heti kunnostettu. Pikkuhiljaa tehden, ilolla ja ajatuksella. Oikein hyvää Uutta Vuotta Tuomelaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, niitä on aina mukava saada! Minä huolehdin taloni jaksamisesta ja talo minun - maadoittamalla monella tasolla aikaan ja arkeen! Aika antaa malttia ja suhteellisuudentajua. Vanha rouva ottaa hymähdellen ja toki kiitollisena vastaan minun pienen puuhani niiden ollessa kuitenkin vain pienen pieni siivu historiassaan😊. Hyvää uutta vuotta, ja ajatella, ensi kuun jälkeen on jo maaliskuu, heh heh!

    VastaaPoista