sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pakolliset alta pois

Auto lastattiin mm. taimilla, ihmisillä, koiralla, kalastustarvikkeilla sekä kompostoivalla kuivakäymälällä, ja ihme kyllä mahduttiin!

Vessa ostettiin sokkona, arvioiden sen mallinsa pienuuden puolesta sopivan. Biolan easylett oli ainoa mahdollinen, paree sopia, ajattelin. Ja kyllä me se saatiin paikalleen tungettua, sillä seurauksella, että koko selkä on totaalisen jumissa. On kuitenkin mainitsemisen arvoinen juttu, kun tuo kapistus tekee siitä itsestään jo aika hyvin multaa, toki jälkikompostointi tarvitaan.


Aloitimme kompostin siirtämisellä huussin kulmalle, Globe kompostista tulee nyt pskamaapallo. Sitten se kivoin homma, ja kun tyhjennys oli suoritettu, alkoi uuden sovitteluyritykset. Kolme valtavaa kiveä oli maassa juuri muutaman sentin liian korkealla, ja monta tuntia riehuttiin niitä veke, ja saatiinkin, vähintäänkin kieritettyä sen verran että korkeus madaltui. Rakenteita ei tarvinnut purkaa ja lopputulos on erittäin hyvä mutta ei ihan täydellinen. Kuitenkin muutamaa senttiä vinossa täydellisestä tähtäyksestä voi pitää vain pienenä kauneusvirheenä, ja nyt on käyttömukavuus oikein hyvä!

Nyt lisää aamukahvia ja tänään ihanan kimppuun, maahommia luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti