maanantai 6. elokuuta 2018

Yksin mökillä, no miten meni?

Olen päättänyt päästä eroon viimeisistäkin esteistä päästäkseni sinne missä viihdyn parhaiten. Ja se viimeinen este olla ihan ypöyksin ilman koiraakin joutui nyt koetukselle. Tiedättehän, kuka mitäkin jännittää. Nyt ei ollut edes pimeää ennen kuin noin 23 jälkeen ja päätin olla reipas.

Ja korottaa vähän panoksia ja kokeilla pärjätä koko viikonlopun kaupassa käymättä, pelkillä pellon antimilla. Kaikki mitä kaapista löytyi valmiiksi oli toki käytettävissä, se vähä mitä löytyi. Ja kyllä, hienosti pärjäsin! Tänä vuonna juuri mitään ei jää säilöön, kaikki pieni mikä kasvaa menee suoraan suuhun.

Ja sitten kun isku kauhea makean himo, löytyikin karkkikätkö, ja toiseen saman moiseen vaivaan tein suklaakaurapalloja. Hyvää ja helppoa!

Juna + pyörä -yhdistelmällä pääsisi helposti kauemmas kuin nyt oli edes tarve. Saadakseni lisää vaihtoehtoja aikataulun puolesta, otin pikajunan läheiseen kaupunkiin josta matkaa on noin 7 km. Eipä juuri mitään sekään.

Elin aivan pienesti ja hiljakseni, tein paljon pihahommia, voivottelin rutikuivuutta. Kannoin ämpäreittäin vettä ja vahtasin sadetutkaa. Luin kirjaa, kävin mattopyykillä, pyöräilin suloisen lämpimään järveen uimaan, saunoin. En puhunutkaan juuri kellekään paitsi naapureille jotka tulivat huhuilemaan murtovarkaiden pelossa. Kiva kun tarkistavat ettei tontilla liikuskella luvatta.

Viikonloppua voisi kuvailla retriitiksi, mummoiluksi, (täytinhän juuri 40 vuotta), ihanaksi omaksi ajaksi vain itselle. Ehdottomasti kokeilun lopputuloksena sanon, jatkoon! Ehkei ihan säkkipimeällä sydäntalvella kuitenkaan....sitä pitää vielä harjoitella!


4 kommenttia:

 1. Ihanat räsymatot. <3 Minulle ei ole mikään ongelma olla yksin mökillä. Tekemistä riittää kesäisin ainakin niin paljon ettei käy aika pitkäksi. Yöksi pistän oven lukkoon ja laitan isännän peninkulmansaappaat ovenpieleen niin pysyvät möröt hyvin loitolla. :-) Kivaa elokuun jatkoa sinne. ~Katja

  VastaaPoista
 2. Mahtava saapashämäys! Täytyy ottaa käyttöön!

  VastaaPoista
 3. Peking ceramic vs titanium - The Tithology
  Peking ceramic titanium fat bike vs titanium in the Tithology. mens titanium braclets The Tithology trademark was designed westcott scissors titanium to enhance the surface of the dewalt titanium drill bit set skin and reduce the polished titanium damage caused by the

  VastaaPoista