maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kun mopo karkasi käsistä puutarhamessuilla...

Kun maksaa lipun ja parkin (koska olettaa tarvitsevansa autoa ostoksia varten) niin on hyvä kysymys säästääkö missään messutarjouksissa penniäkään. Mutta hyvää keväthuuman hoitoa se oli.
Ja; löytyi monivuotisia taimia, osa oli ollut ulkona ja lupaili että ulos voi heti laittaakin ja pari jäi sisätiloihin odottamaan vuoroaan.

Bokashirouhetta, kasvihuoneen automaattiavaajat sekä kastelujärjestelmä lähti matkaan. Ja kröhöm, matto. Aivan ihana sellainen. Mutta siitä myöhemmin.

Punaiset Jupiterinkukat, Isotähtiputket ja Tarhakylmänkukat odottelevat pari viikkoa vielä sisällä.Maahan asti uskalsin laittaa ulkona olleet Kivikkotörmänkukat ja Kaksi Palavaarakkautta. Riskillä kyllä, vaikka myyjä vakuutteli että ehdottomasti voi jo istuttaa ulkona talvehtineet, sillä yöpakkasia on tulossa. Saavat parin yön kunnon karaisun ja sitten viikonloppuna lupaan harsoa päälle.


Messuosastot ei välttämättä minua niin erityisesti puhutelleet kuviksi asti, tämä asetelma oli herkullisin.

2 kommenttia:

  1. No arvaan, että messut olivat hyvää terapiaa! Olisi kaivannut sitä itsekin, kun värjöttelin kylmissä ulkohommissa ;). Muuten, hienot rännit edellisessä postauksessa. Sitä on ihminen niin ihmeellisistä asioista onnellinen, heh, voin todellakin kuvitella tunteen!

    VastaaPoista
  2. Tämä vanhojen talojen ja puutarhojen halaamistauti ilmenee monin oirein. Joskus kun jollekin ei hurahtaneelle innostuu hassuja puhumaan niin voi huomata olevansa taudin kourissa!

    VastaaPoista