sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tankattu on

hyvää oloa ja ystävyyttä. Kolme naista, yksi vuorokausi, todella paljon asiaa. Samalla keitin neljä litraa omenamehua mehumaijassa. Miksei kukaan sanonut, että siinä menisi 12 tuntia!!! Omenat puolikkaina ja huuhdottuina pataan, ja Maija sai porista yksinään liiterissä. Hyvä että oli seuraa ja syytä parantaa maailmaa, palkaksi mainiota mehua, varsinkin vissyn kanssa lantrattuna. (Proseccon kyytipoikana).

Ajateltiin ottaa iisisti, ja selvitä vähällä vaivalla, mutta saatiin kuitenkin keksittyä käyttöä miltei kaikille astioille, joten sunnuntaina oli tiskien tiskit. Mikäs siinä, iltapäivän auringossa, päiväsaunan jälkeen.

Toim. Huom! Seuraavan viikonlopun battle puuhella vs. halpis irtoliesi kylmässä liiterissä 6-0. Nyt vasta tajusin kuinka paljon mehumaija otollisissa olosuhteissa antaa, ja miltä sen mäskin kuuluu näyttää. Eikä mennyt kauaa...oppia ikä kaikki! Ja sekin että kun iki-ihana puuhella on saatu nyt käyttöön, se todella on aivan mieletön! Sähköhella, sekin söpö kuin mikä, saa keittiön vesihöyryyn, ja saakin olla jatkossakin lähinnä kesäkäytössä, uunia lukuunottamatta. Ei se sitten kuitenkaan ole kummoinen homma laittaa tulet. Palkaksi saa ruoan, lämpimän huoneen sekä tiskiveden, kolme yhden hinnalla!


Juuri eilinen illallinen ja nämä kuvan överikanavoileivät olivat juuri parasta. Vieläkin satoa riittää maasta, ja yrttikombo sopii kaikkiin marinadeihin, salaatteihin, vaikka pelkästään popsittavaksi. Tällä kertaa joka haarukalliseen uutta makua toivat pikkuhippuset persiljaa, mäkimeiramia, minttua ja korianteria. Nam!


Mitäs sitä muuta kuin että elämälle kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti