sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tapeteista tyynyn väreiksi


Vertailen ottamiani mökkikuvia tapettimalleihin, ja mökin mallit selvisivät kysymällä. Olohuoneen värimallia ei enää olekaan saatavilla juuri tuossa kellanruskean vihreässä sävyssä. Tässä kuvassa näkyy kuitenkin mallipalassa paremmin raportti. Hassua, että tuossa palassa on ote vain kuvion reunalta, antaa mielestäni eri kuvan pinnasta.
Ylin kuva on keittiön kulmasta tällä hetkellä, ja tämä mallikuvat on jotenkin kauhean paljon kontrastisempi tai ei ainakaan niin kaunis kuin livenä. Sama juttu kuin maaleissa, vaikea saada 
käsitystä ennen kuin on isona pintaan ja luonnonvalossa jne. Nyt pitäisi miettiä puusohvalle pehmusteen kangas ja se tulisi olkkariin tai tupaan, miksihän tuota alkaisi kutsumaan...?

Makuuhuoneessa on tällainen sininen Pihlgren&Ritolan paperitapetti mallia Svinhuvud 68692. lähikuvana mallistosta se on mun mielestä aivan mielettömän kaunis. Koko tilan väritykseen voi vaikuttaa monella tavalla riippuen siitä minkä värin nostaa tapetistakin elämään sisustuksessa.
 2 kommenttia:

  1. Voi vanha rouva Tuomela ja Tuomelan ihanat tapetit. Itselle tuli mieleen väripareiksi sinappiselle vaaleanpunainen ja siniselle sinapinkeltainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puusohvaan ompelinkin jo hennon vaaleanpunaisen päällisen:)

      Poista