perjantai 27. lokakuuta 2017

Sipulit, varastot, vällyt ja pellavariveet

Viikontakainen pitkä viikonloppu tuli tarpeeseen. Vielä kun parhaassa paikassa odotti lämmin sauna ja illallinen, sain vain nauttia! Ihana yhdistelmä verkkaisuutta ja puuhaspurtteja. Saimme piharakennuksen kuntoon. Enää se ei ole remonttivarasto vaan tuttu kummallinen, kylmä, ränsistynyt ja romanttinen, ehkä vähän kasarihenkinen saunan vilvoittelutila. Kaikki piha-asiat löysivät paikkansa puolestaan vanhasta kanalasta.

Sain tiivistettyä ikkunat, putsattua puuhellan, sekä kukkasipulit maahan. Sieniä, hyvä kirja, punaviiniä, verkkaisia radio-ohjelmia, melkein enemmän kuin olisi kuvitellut kolmeen ja puoleen päivään mahtuvan. Porkkanat maasta, lehtikaalit ja purjot, pihan haravointia ja puukuormia.
Ja kreivin aikaan, kun saimme kaiken tehtyä, lumi tuli sopivasti kuorruttamaan koko komeuden! (siitä ei nyt sitten olekaan kuvaa). Taas käy mielessä haaveeni riistakamerasta jotta voisin kesken arkisten päivieni klikata itseni hetkeksi tuohon kummalliseen ajanpysäyttämään maailmaan.
6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ❤ Mukavan kuuloista puuhastelua!

  VastaaPoista
 2. Ajanpysäyttämään maailmaan ❤️ Veit sanat suustani! Minä haaveilen myös reaaliaikaisesta riistakamerasta, jotta näkisi kaikki eläimet ja linnut, joita täällä öisin ja meidän poissaollessa pyörii 😄 Ja välillä tosiaan voisi vain lepuuttaa silmiään tuossa ajanpysäyttämässä maailmassa ja luonnossa sen ympärillä. Peurat ovat löytäneet nyt pihaamme ja omenapuut - ne ovat valitettavasti heidän herkkuaan. Toivottavasti verkot auttavat nuoria puita pitämään kyntensä ☺️ Mukavia syksyisiä hetkiä Vanhan Rouva Tuomelan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ai peurat, voi vitsit! Meillä tämä sijainti ehkäisee peurat aika hyvin kun ollaan katuvalo alueella. Ja se korostaakin tuota kontrastia kun tontin rajalla ollaan tässä ajassa ja sisäpuolella Ruususen unessa:)

  VastaaPoista
 4. Hei tulin vierailulle. Ihan älyttömän kivat kuvat ja mikä vilvoittelu paikka. Tykästyin. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nila, kävin vierailulla, kiitos! On mukava jakaa samanhenkisten kanssa näitä höpinöitään:)

   Poista